Hart Nodig Apeldoorn

Bewegen houdt gezond

 

 

 

 

 

 Sportvereniging Hart Nodig

 

 

Hart Nodig bestaat al sinds 1985. Het is een gezellige club die haar leden, veelal (ex)hartpatiënten, na de revalidatie in het ziekenhuis, de gelegenheid wil bieden, onder deskundige en gekwalificeerde begeleiding, hun conditie op een plezierige en gezonde manier op peil te houden.

Men kan kiezen uit een aantal groepen waar een combinatie van sport en spel wordt aangeboden en/of een groep waar alleen volleybal wordt gespeeld. De volleybalgroep is ook actief op regionale toernooien van (ex)hartpatiënten verenigingen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag wordt gesport verdeeld over 9 groepen en drie zalen. Sportzaal Mheenpark, de gymzaal van de school De Boemerang tegenover de Sportzaal, Mheenpark en de sportzaal Sprengeloo aan de Schuttersweg. 

Voor degenen die al een hartinfarct of hartoperatie achter de rug hebben zijn de vooruitzichten bewijsbaar beter, wanneer een actieve en sportieve levensstijl wordt gevolgd. Natuurlijk in combinatie met gezonde voeding en niet roken. De hartrevalidatie in het ziekenhuis wordt met groot enthousiasme gevolgd, maar helaas ontstaat daarna vaak een leegte. Men valt gemakkelijk terug in de vertrouwde "zittende" levensstijl.

Sportvereniging Hart Nodig in Apeldoorn kan daarbij helpen en een vangnet zijn. Voor velen een gezellige sportieve bezigheid, voor anderen misschien tevens een springplank naar sportbeoefening in een ander verband, individueel of in een vereniging.

Voor meer informatie over Hart Nodig kunt u bellen met:

Bert Keijer

Voorzitter Hart Nodig

Zanderijweg 14

7312 EH Apeldoorn tel: 055-3556647

info@hartnodigapeldoorn.nl