HartNodig Apeldoorn

Bewegen houdt gezondGroepen


OVERZICHT LEDENTALLEN PER GROEP  (maart 2022)

Dag           Tijdstip        Zaal        Aantal 2/2022
Maandag       15.00   Mheenpark          8
Dinsdag         20.00   Sprengeloo         28
Woensdag     18.30   Boemerang         14
Woensdag     19.30   Boemerang         14
Donderdag   18.30    Boemerang         11

Het sportaanbod bestaat op dit moment uit: Sport & Spel, Badminton, Volleybal en Dynamic Tennis

Sport &Spel
Actief bewegen en revalideren vindt bij sportvereniging “Hart Nodig” wekelijks plaats op maandag, woensdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde en ervaren sportleiders. Het accent ligt op Sport&spel waarbij plezier voorop staat. Na een gedegen warming-up, waarbij alle spieren aan bod komen, oefenen de sporters meestal in kleine groepjes wat techniek. Daarna wordt snel overgeschakeld naar een partijvorm, waarbij iedereen op eigen niveau kan mee doen. De sporten die de revue passeren zijn: basketbal, korfbal, handbal, zaalvoetbal, zaalhockey, trefbalspelen, slagbalspelen en volleybal.
Het uur wordt in De Boemerang afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee in de kleine zaal naast de sportzaal. De avond heeft zo niet alleen een sportieve maar ook een sociale functie.


Wij raden u aan om al tijdens de revalidatie in het ziekenhuis eens te komen kijken in de gymzaal van de Boemerang aan de zilverschoon 104 te Apeldoorn. Daar kunt u vrijblijvend kennismaken met Sportvereniging “HartNodig”.

Badminton
Op dit moment is er geen badmintongroep. Bij voldoende belangstelling kan badminton gespeeld worden op maandag van 15.00 uur- 16.30 uur in Sporthal Mheenpark, Zilverschoon 112 te Apeldoorn.

Volleybal
Op dinsdag van 20.00 uur-22.00 uur speelt de volleybalgroep in de Sportzaal Sprengeloo aan de Schuttersweg 20 in Apeldoorn. Deze groep beschikt op dit moment niet over een sportleider!