Hart Nodig Apeldoorn

Bewegen houdt gezond

Groepen

 

 OVERZICHT LEDENTALLEN PER GROEP 

Dag

Tijdstip

Zaal

Aantal 6/2019

Maandag

15.00

Mheenpark

        13

Maandag

19.00

Boemerang

        05

Dinsdag

20.00

Sprengeloo

        28

Woensdag

14.00   

Boemerang

        07

Woensdag

18.30

Boemerang

        16

Woensdag

19.30

Boemerang

        14

Donderdag

18.30

Boemerang

        11

Totaal

 

 

        94


Het sportaanbod bestaat op dit moment uit: Sport & Spel, Badminton, Volleybal en Dynamic Tennis

Sport &Spel

Actief bewegen en revalideren vindt bij sportvereniging “Hart Nodig” wekelijks plaats op maandag, woensdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde en ervaren sportleiders. Het accent ligt op Sport&spel waarbij plezier voorop staat. Na een gedegen warming-up, waarbij alle spieren aan bod komen, oefenen de sporters meestal in kleine groepjes wat techniek. Daarna wordt snel overgeschakeld naar een partijvorm, waarbij iedereen op eigen niveau kan mee doen. De sporten die de revue passeren zijn: basketbal, handbal, zaalvoetbal, zaalhockey, trefbalspelen, slagbalspelen en volleybal.  

Het uur wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee in de kleine zaal naast de sportzaal. De avond heeft zo niet alleen een sportieve maar ook een sociale functie. 

Wij raden u aan om al tijdens de revalidatie in het ziekenhuis eens te komen kijken in de gymzaal van de Boemerang aan de zilverschoon 104 te Apeldoorn. Daar kunt u vrijblijvend kennismaken met Sportvereniging “Hartnodig”. 

Badminton

 Op dit moment is er geen badmintongroep. Bij voldoende belangstelling kan badminton gespeeld worden op maandag van 15.00 uur- 16.30 uur in Sporthal Mheenpark, Zilverschoon 112 te Apeldoorn. 

Volleybal

Op dinsdag van 20.00 uur-22.00 uur speelt de volleybalgroep in de Sportzaal Sprengeloo aan de Schuttersweg 20 in Apeldoorn. Deze groep beschikt op dit moment niet over een sportleider!